Markus Ringsby startet Ringsby Handelsgartneri i 1954, og jobber fortsatt i en alder av 98 år!! Han startet med grønnsaker og jordbær på friland, og tomater i drivhus. Etterhvert ble det mer og mer blomster og blomsterutsalg. Hovedproduksjonen har vært sommerblomster og juleblomster.  I 1991 overtok neste generasjon; Vidar og hans kone Bente, som pr idag driver en allsidig blomsterbutikk med alt av binderi, planter og tilbehør, produksjon av sommerblomster, julestjerner, julegleder og asalia. Fra ca mai til august er det plantesalg ute med egenproduserte kvalitetsplanter/sommerblomster, stauder, roser, busker og trær, jord og gjødsel, mye flott i utekrukker og ellers hagerelaterte varer.

I november 2017, åpnet vi blomsterbutikk i Rakkestad Sentrum; Rakkestad blomster i Centrum. Denne ligger i Storgata 2 i Centrumsgården, Her holder vi hus sammen med Vinmonopolet og Fru Blom - i flotte lokaler og kjempetrivelig miljø.

Det er pr idag ansatt 8 blomsterdekoratører, 2 gartnere, 2 butikk/gartnerimedarbeidere og ekstrahjelper ved behov, - alle like viktige.​

​Vi leverer blomster i hele Rakkestad, og gjennom Interflora kan vi formidle din blomsterhilsen i hele Norge og i hele verden ! 

​Kommer du innom oss i butikken, vil du alltid finne flotte egenproduserte buketter, dekorasjoner og arrangementer, og mye fint i blomster og planter. Du kan også bestille din blomsterhilsen ved å ringe til oss; tlf 69221270, sende epost til ringsby.blomster@interflora.no, eller via denne siden: www.ringsbyblomster.no.